ΕΣΠΑ 2014-2020

ΜΑΣΤΙΧΑ

ΜΑΣΤΙΧΑ VANTANA

Ο Παναγιώτης Βαντάνας λάτρης της ποιοτικής ποτοποίησης χρησιμοποιούσε Μαστίχα αυθεντική από την Χίο, ήδη από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της ποτοποιίας του.

Η Μαστίχα κυλάει δάκρυ - δάκρυ από τον κορμό & τα κλαδιά του μαστιχόδεντρου στη Νότια Χίο εδώ και αιώνες και μας χαρίζει τη μοναδική γεύση της  και το ξεχωριστό άρωμά της.

Oι φαρμακευτικές ιδιότητες της Μαστίχας περιγράφονται από τα αρχαία χρόνια. Το τελευταίο διάστημα μετά από Πανεπιστημιακές έρευνες αποδείχθηκε η θεραπευτική ιδιότητά της.

Η παράδοση συναντά τη σύγχρονη εποχή. Η παραγωγή της ΜΑΣΤΙΧΑΣ VANTANA είναι το αποτέλεσμα μιας υπομονετικής και διεξοδικής διαδικασίας που συνδέεται με τη φύση. Οι παραδοσιακές τεχνικές καλλιέργειας, συγκομιδής και καθαρισμού συνδυάζονται με την σύγχρονη ποτοποίηση.

Η ποτοποιία VANTANA με παράδοση και  τεχνογνωσία τριών γενεών γύρω από το ηδύποτο Μαστίχα και κρατώντας αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά της, παρασκευάζει εδώ και χρόνια την ΜΑΣΤΙΧΑ VANTANA, προσφέροντας μια μοναδική γευστική απόλαυση.

Διαυγής, αρωματικά κομψή με ανθικές νότες, με πλούσιο στόμα και με γλυκιά και δροσερή επίγευση που διαρκεί .

Eξαιρετικό ηδύποτο Μαστίχας με ιδανικές ισοροπίες. Διαυγής, αρωματικά κομψή με ανθικά στοιχεία φρεσκάδας και νότες ευκάλυπτου. Πολύπλοκη και πλούσια στο στόμα, με γλυκιά και δροσερή επίγευση που διαρκεί.

 

Έχει βραβευτεί με:

Χρυσό βραβείο στον διαγωνισμό Mediterranean Taste Awards MTA 2023

Διακεκριμένο Χρυσό βραβείο, βαθμολογία 98/100, στον διαγωνισμό International Wine & Spirits Competition -IWSC 2020,

 

 

 

ALCOHOL CONTENT: 22%

 

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ:

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

ESTABLISHED 1904

ΕΣΠΑ 2014-2020

Search